Olga is terug!

vrijdag 17 november 2017 – 20.15 uur

Na een zeer succesvolle tournee door Amerika en een paar maanden radiostilte is Olga Vocal Ensemble terug, en sterker dan ooit! Het ensemble bestaat uit tenor Matthew Smith (Groot Brittanië), tenor Jonathan Ploeg (Nederland), bariton Arjan Lienaerts (Nederland), bas/bariton Pétur Oddbergur Heimisson (IJsland) en bas Philip Barkhudarov (Rusland/Amerika). Met deze vernieuwde samenstelling maakt het ensemble een volgende stap naar internationale bekendheid!

Olga is berucht om haar frisse, vernieuwende uitvoering van klassieke muziek. Ze is niet bang voor het leggen van onverwachte verbanden tussen uiteenlopende muziekstijlen. Madrigalen uit de renaissance, in eenzelfde programma met liederen van Beyoncé? Van middeleeuwse drinkliederen tot nostalgische hits; niets is Olga te gek.

Met dit programma laat Olga zich van haar beste kant zien. Oude klassiekers uit het Olga repertoire zullen in een opgepoetste vorm de revue passeren, gecombineerd met een geheime preview van een zeer exotisch nieuw project waar Olga mee bezig is.

Te verwachten is een doldwaze avond vol plezier, maar het melancholischere repertoire zal niet ontbreken. Daarnaast zal dit een belangrijke avond zijn voor het ensemble, waarbij officieel de nieuwe samenstelling wordt gepresenteerd aan het grote publiek. Een nieuw geluid, een nieuwe huisstijl, nieuwe programma’s en grotere dromen. Olga is terug!

Geniet van een heerlijke avond vol mannelijke a capella muziek, en vier samen met het ensemble de toekomst!

 

Kaarten voorverkoop: € 15,00 / € 10,00 (studenten, CJP, U-pas)


Kaarten bestellen